Roodborstjes

 

Welkom in de groep “Roodborstjes”

Allereerst een nieuwe naam voor deze groep en we zitten op een ander plekje in de school. We zitten nu vooraan in de gang, bij binnenkomst direct rechts, een mooi groot verbouwd lokaal. We zijn er best een beetje trots op!

De juffen in deze klas zijn: juf Corina en juf Marijke en zij worden geassisteerd door juf Yvonne en juf Khadija. De klas bestaat uit 8 leerlingen: 6 meisjes en 2 jongens. We zijn 10, 11 en 12 jaar. Wij zijn de belevingsgerichte groep op de A.J. Schreuderschool.

Op dinsdag en donderdag hebben we gym van juf Siëra. Op vrijdag gaan we naar het grote zwembad in IJsselmonde, waar we les krijgen van 4 verschillende badjuffen. Verder zijn we veel bezig met puzzelen, sociale vaardigheden, muziek en handvaardigheid en heel veel bewegen. Tussen de activiteiten door bewegen we even zodat we naar de volgende activiteit kunnen overgaan.

Wij zijn een gezellige groep, en maken met elkaar ook veel lol.                                                We gaan er met elkaar een heel gezellig schooljaar van maken.